Contact Info

Bouwbedrijf
J.Speelman B.V.

De Pol 25
9321 VB Peize
T.050 5032367
F.050 5033645
E.info@bouwbedrijfspeelman-peize.nl

PostHeaderIcon Projecten

Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Nieuwbouw:

Wilt u een nieuw huis geheel naar u eigen smaak, dan bent u hier aan het juiste adres. Voor het bouwen van een villa, landhuis, vrijstaand of een twee onder een kap woning zijn wij uw bouwbedrijf. Wij bouwen geen seriematige woningen maar exclusief voor u.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Verbouw:

Is uw bestaande huis aan kleine kant en u wilt niet verhuizen dan kan een aanbouw of een dakkapel meer ruimte en comfort bieden. Wij kunnen uw wensen vertalen in bouwtekeningen en zo de bouwaanvraag verzorgen.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Woonboerderijen:

Door de ruime ervaring en kennis van boerderijen zijn wij in staat om u boerderij te verbouwen tot een aangename en comfortabele woonboerderij.
Door het in waarde te laten van specifieke onderdelen die bij een boerderij thuis horen, kunt u toch een ruimtelijk geheel creëren met uw eigen smaak en invulling.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Renovatie:

Hebt u al jaren naar dezelfde tegels in uw badkamer gekeken en vindt u dat het eens tijd wordt voor een nieuwe frisse kijk. Wij kunnen Uw badkamer of toilet weer eigentijds maken.


Schoonheid van een gebouw zit zowel aan de binnenzijde als aan buitenzijde. Nieuwe dakpannen, dakgoten en gevels geven het gebouw een geheel nieuw uiterlijk, in welke vorm dan ook.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Onderhoud:

Bij elk gebouw dient groot en klein onderhoud gepleegd te worden. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Restauratie:

Ook restaureren wij oude historische panden, kerken, monumentale gebouwen en boerderijen, allemaal specifiek in hun ambachten en tradities.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Duurzaam:

Ook voor het toepassen van duurzame en energiebesparende maatregelen kunt u bij ons terecht.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Subsidies:

Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle subsidie mogelijkheden en BTW verlagingen. Dit allemaal in uw voordeel.
Bouwbedrijf J.Speelman B.V. Onze Werkwijze:

Nadat wij een afspraak hebben gemaakt en uitvoerig uw wensen hebben besproken maken wij een zeer gedetailleerde begroting. In deze begroting komt duidelijk de werkzaamheden en de toegepaste materialen naar voren. In een aannemingsovereenkomst leggen wij alle afspraken vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.  

Eventueel kunt u de VerBouwGarantie van BouwGarant afsluiten voor extra zekerheid en garanties.  

Bij ons is elk project uniek, exclusief en verdient daarom zijn eigen aanpak in de voorbereiding en uitvoering.